Elinstallation Kalmar

Elektriker Kalmar - Alltid säkra elinstallationer

Vi kan egentligen bara en enda sak och det är säkra elinstallationer i Kalmar. I begreppet elinstallationer ingår dock rätt mycket, och vi utför alla typer av eljobb. Dessutom kan vi oftast komma redan inom en vecka på tider som passar dig. Alla våra elektriker har behörighet för alla typer av elinstallationer i Kalmar. Ring oss så hjälper vi dig sätta upp din nya lampa, skruva upp din laddbox till bilen eller ser över din elcentral så den är säker.

Alltid säkra elinstallationer i Kalmar

Vi har jobbat med elinstallationer i Kalmar i många år och vet att service är viktigt. Därför ser vi till att kunna rycka ut med kort varsel. Bokade besök löser vi samma vecka om du önskar och vid akuta fel är våra jourelektriker på plats inom en timme. Det gäller både centrala Kalmar och utanför som Mosekrog, trangärde, Kylinge eller Hossmo.

Vårt löfte till dig som kund: Personlig service utifrån dina behov och önskemål och hög tillgänglighet på behöriga elektriker. Det anser vi att du som kund har rätt till!

Det kan ibland vara lockande att göra elinstallationer på egen hand men glöm inte att du är personligt ansvarig för de elinstallationer i Kalmar som du gör själv. Chansa aldrig med el! Saknar du rätt behörighet räknas det som olaglig installation vilket kan leda till böter eller fängelse. Vill det sig illa kan det också innebära en risk för din familj eller förbipasserande och felaktigt installerade elprodukter kan bli en dödsfälla!

Låt oss göra jobbet så vet du att det blir rätt gjort utan att riskera någons hälsa. Våra jobb är alltid 100% säkra och våra elinstallationer i Kalmar är alltid trygga! Kontakta oss om du vill veta mer, eller om du vill fråga om råd så hjälper vi dig.

Vi öppnar upp i Karlsham!

Så vill du anlita Sveriges mest tillgängliga elföretag där du alltid får behöriga elektriker i din stad. Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Kalmar

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 0480-76 08 93 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet.