Elforetag Kalmar

Elföretag Kalmar - Ett modernt elföretag med behöriga elektriker

Ska du gräva ner en elkabel till din ytterbelysning? Sätta upp en lampa på altanen eller byta ut en ojordad kontakt? Där det viktigt att du ber elföretag i Kalmar om hjälp. Med oss får du lokal elektriker i Kalmar som ser till att alla dina elinstallationer är säkra. Ring oss och berätta mer om dina behov av elinstallationer så hjälper vi dig. Vi är ett elföretag i Kalmar som har tid att lyssna på dig!

Ett elföretag som möter dina behov på ett säkert sätt

Som elföretag i Kalmar vet vi att det ibland är bråttom att få hjälp, men att säkerheten aldrig får hamna i baksätet. Våra erfarna elektriker kan hjälpa dig med:

  • Eljour: Dygnet runt, alla dagar! Om det så är mitt på julafton och strömmen går så är vi där inom en timme. Ring vårt journummer, vi kommer så snabbt vi kan.
  • Elinstallationer: Vi löser allt från byte av ojordat uttag till kompletta elinstallationer vid nybygge eller renovering i Kalmar.
  • Service: Ibland behöver man bara kolla över sitt elsystem så det är säkert. Vi är ett elföretag i Kalmar som kan fixa det.

Jämför oss gärna med andra elföretag i Kalmar. Våra priser är konkurrenskraftiga och det pris vi sagt gäller! Kontakta oss gärna med dina behov så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi kan också komma ut till dig för att ge en rättvis offert.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Kalmar

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 0480-76 08 93 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.